woensdag 3 augustus 2011

Europees Kampioenschap, dag 1

Vandaag zijn we eerst naar het parcours gefiets en voor diegene die wilden, die mochten een rondje gaan verkennen. Het is een best leuke ronde. Je gaat eerst vooral omhoog, waarbij het eerste stuk vol in de zon is, daarna ga je het bos in en daar is het nog een beetje glad door de modder. Als je ongeveer op de helft bent is het vooral nog afdalen. Over het eerste stuk doe je dan ook 10 minuten langer over dan over het tweede stuk. Al met al is het best wel een grappig rondje maar niet echt heel erg moeilijk of technisch.
Die middag waren we nog naar een dorpje gegaan wat tussen het hotel en het parcours in ligt. Hele mooie winkels heb je hier! Allemaal van die soort van 1 euro winkeltjes, actions en nog meer van dat soort rommelwinkeltjes. Maar het is er niet duur. Voor 4,90 kan je in nederland immers geen schepijs voor 8 man kopen...

Het eten is hier opzich best prima. Behalve dat ze hier jam (confiture voor mijn Belgische vrienden) hebben die meer naar geprakte bessenmoes smaakt, wat ik niet zo'n hele lekkere jam vind. En ze hebben alleen maar brood in de vorm van een banaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten