zaterdag 12 februari 2011

trainingsupdate

De meeste mountainbikers rijden in de winter niet zo actief wedstrijden en in mijn geval helemaal niet. Maar de meeste mountainbikers houden (naar mijn mening althans) wel een wedstrijd wie zegt dat hij of zij het meeste traint in de winter...
Vandaag ging ik ook trainen in de kou en niet op de roller. (Je moet wel exact blijven over wat je doet en als Nederlander moet je ook wat over het weer te melden hebben) En ik vond het wel een bijzondere training om even te vermelden.

Poging 1:
Kjell en ik gingen om ff voor half 2 de deur uit om te gaan fietsen in het bos. Nog voor we de straat uit waren kwamen we er achter dat we onze kettingen waren vergeten te smeren...

Poging 2:
Iets na half 2: Kjell en ik fietsen weer weg. Kjell had er al snel genoeg van en na 2 klimmetjes brak hij zijn ketting (in een afdaling!). Dit fietste niet zo heel lekker dus dat werd duwen. En om 2 uur waren we weer thuis.

Poging 3:
Met gesmeerde en hele kettingen reden we weer weg. Dit keer duurde het ietsje langer maar helaas zag Kjell het ook deze keer niet zitten om terug naar huis te moeten fietsen. En je raad het al hij brak zijn ketting weer. Dit keer met wat meer publiek (er was een heel groepje kinderen paddenstoelen aan het zoeken. En de grootste kabouter zat op de fiets... ).
Mijn conclusie na het hele verhaal is dat je maar beter met elastiekjes kunt gaan fietsen. Hoef je niet te smeren en kunnen ook niet breken (hooguit knappen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten